VLAANDEREN ONS VADERLAND ! FLANDRE NOTRE PATRIE !

Tout individu fait d’abord partie d’une ethnie avant d’appartenir à un Etat! Nous appartenons à l’ethnie FLAMANDE avant d’être Français !
 
AccueilAccueil  PORTAILPORTAIL  S'enregistrerS'enregistrer  ConnexionConnexion  

Partagez | 
 

 Schandalig betogingsverbod - Schrijf naar de burgemeester va

Aller en bas 
AuteurMessage
De_Vlaamse
Admin
Admin
avatar


MessageSujet: Schandalig betogingsverbod - Schrijf naar de burgemeester va   Mar 6 Nov - 22:33

Schandalig betogingsverbod - Schrijf naar de burgemeester van Elsene, Willy Decourty !

Vorige week kon heel het land zien hoe Turkse extremisten hun begrip van “democratie” invullen. Tien agenten het ziekenhuis in geslagen, winkels vernield, brandstichtingen, het kon niet op.

Voor 3 november, dat is komende zaterdag, kregen de Turken (opnieuw) een toelating om opnieuw te betogen.

Een groep van nationalisten - Euro-Rus, DPNI, Nation en de Solidaristen - vroeg aan de overheid van Elsene en aan de politie om een stille wake te mogen houden aan het standbeeld ter ere van de Genocide op de Armeniërs in 1915. Hier zouden we deze genocide herdenken, alsook alle Europese slachtoffers van islamistische extremisten (Kosovo, Bosnië, Tsjetsjenië, Beslan, Theo Van Gogh, Pim Fortuyn, …).

De politie van Brussel riep deze week de organisator van Euro-Rus bij zich om te vertellen dat de betoging … verboden wordt !!! De “chef” die die beslissing nam is een politie-officier met een zeer Noord-Afrikaans klinkende naam. Kunnen we hier spreken van anti-blank racisme ?

Ook zal de druk van de Turkse Gemeenschap hoog liggen. De politie kan ze nu al met moeite aan. Stel u voor dat hun onverdraagzame Turkse geest nog eens wordt ‘opgehitst’ door democraten die een bloemetje willen neerleggen, dan kan de politie de zaak zeker niet meer aan … . De politie van Brussel kan enkel autochtone nationalisten aan, zeker als we naar de ethnische afkomst van sommige politie-oversten kijken. Op 11 september hield deze politie zich niet in om verkozen (Euro-)parlementsleden de gevangenis in te schoppen.

Ja, u leest het goed : relschoppende Turkeen krijgen een toelating om te betogen, vredelievende nationalisten niet ! Maar wij laten ons niet zomaar opzij zetten.

Schrijf of bel naar de burgemeester van Elsene om uw ongenoegen te uiten :

Willy Decourty
Tel. 02.515.61.20 - Fax:02.650.05.96

w.decourty@brutele.be

secretariat@ixelles.be

Wees streng maar blijf beleefd ! Stuur een copie van uw mail naar eurorus@telenet.be

Op 4 november voeren wij hoe dan ook actie !
Revenir en haut Aller en bas
 
Schandalig betogingsverbod - Schrijf naar de burgemeester va
Revenir en haut 
Page 1 sur 1

Permission de ce forum:Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum
VLAANDEREN ONS VADERLAND ! FLANDRE NOTRE PATRIE ! :: Ce qui se passe en Flandre :: Les nouvelles en Flamand / De nieuws in vlaemsch-
Sauter vers: